Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Els impostos i taxes de Berga pujaran l’any que ve un 3% de mitjana

Els impostos de Berga pujaran un 3% de mitjana l’any que ve, d’acord amb l’augment del cost de la vida. El ple municipal va aprovar ahir a la nit els preus dels impostos i de les taxes per al 2007, que pugen el mateix que l’IPC.
S’incrementen per sobre de l’evolució dels costos els preus del centre esportiu El Tossalet, la piscina coberta municipal, que s’incrementaran gairebé un 4%. I també pugen més els impostos que paguen les parades del Vall per Patum, que passen de 20 a 25 euros per als punts de venda de menys de 4 metres, i de 30 a 35, els més grans.
CiU demanava que es congelessin els impostos de circulació i les contribucions, segons el portaveu, Josep Maria Badia, perquè la situació econòmica de l’Ajuntament és molt bona, i el consistori s’ho pot permetre.
El respon l’alcalde, Ramon Camps, del PSC. Considera que, si l’Ajuntament rebaixés ara els principals impostos, perdria poder adquisitiu i, més endavant, s’haurien d’aplicar increments importants.
L’Ajuntament només va aprovar una rebaixa en el cas de les parades que instal•len per Patum les entitats cíviques i culturals de la ciutat. Gaudiran d’un 90% de descompte, en comptes del 50% que s’aplicava fins ara. El gest s’interpreta com una concessió als col•lectius independentistes i anarquistes que, en l’últim Corpus, van exigir més bon tracte per part de l’Ajuntament de Berga.

Comentaris