Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

La Fira de Sant Josep de Gironella recupera les desfilades al remodelat Magatzem del Blat

El remodelat Local del Blat de Gironella acollirà una desfilada de moda en què participaran diversos comerços del municipi i una trentena de models locals.
Les desfilades es faran coincidint amb la Fira de Sant Josep, que se celebra a la vila al llarg d’aquest cap de setmana. Dissabte, ja obriran els estands del Blat, i la fira completa es podrà visitar diumenge, durant tot el dia.
Maria Àngels Sallés, de l’Associació de Comerciants de Gironella, diu que els botiguers han volgut aprofitar que el Local del Blat s’ha remodelat per tornar a fer-hi desfilades, després d’uns anys d’absència. Els organitzadors esperen “una allau de públic”, i que es repeteixi l’èxit popular que van demostrar tenir les desfilades durant els anys en què es van portar a terme.
Hi seran Motos i Bicicletes Pep Ribera, Costa Esports, L’Equip, Masforroll Home-Dona, Trapelleries Roba Infantil, Sabateries Les Novetats, Perruqueria Sílvia i Estètica Sensacions. Les desfilades es podran veure diumenge, a partir de les 12 del migdia, i es combinaran amb diverses exhibicions a càrrec del gimnàs Sabs.

Comentaris