Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Les cases de turisme rural pengen el cartell de complet per la Setmana Santa

Les cases de turisme rural del Berguedà penjaran el cartell de complet la pròxima Setmana Santa. Ja fa un mes que les reserves s’han tancat amb un ple del 100%.
Les últimes nevades no han influït en la contractació, perquè totes les places ja estan cobertes, i perquè el Berguedà no és un destí blanc. Ho ha dit a Ràdio Berga la presidenta de l’Associació d’Agroturisme del Berguedà, Carme Sellés.
Els allotjaments rurals de la comarca ja treballen ara en les reserves per a l’estiu. Els responsables de les cases asseguren que cada vegada tenen contractacions amb més antelació, i és difícil trobar places lliures a pocs dies d’un pont, d’un cap de setmana llarg o d’unes vacances curtes, com les de Setmana Santa.
Les èpoques amb més reserves acostumen a ser, precisament, els moments de l’any en què hi ha tres o quatre dies de festa, quan moltes famílies de l’àrea metropolitana de Barcelona aprofiten per fer petites escapades.
Els turistes busquen al Berguedà propostes d’oci i, sobretot, passar uns dies tranquils. Per això, les reserves fluctuen poc en funció del temps que faci. De tota manera, en èpoques de falta de neu a les zones més altes del Pirineu, alguns turistes sí que desplacen el seu destí de vacances cap a àrees més pròximes, com el Berguedà.

Comentaris