Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El museu vivent de l’Ametlla de Merola s’estrenarà el pròxim diumenge, 29 d’abril

El museu vivent de l’Ametlla de Merola s’estrenarà el pròxim diumenge, 29 d’abril. La colònia es convertirà des de llavors en un museu vivent a l’aire lliure. S’instal•laran en diversos punts de la colònia uns muntatges que permetran reviure alguns moments històrics de l’Ametlla o d’altres que es viuen alguns cops l’any.
Per exemple, el visitant podrà arribar al teatre, prémer un botó i l’edifici prendrà vida, com quan hi fan els Pastorets
Els muntatges en moviment, amb llum i so, es podran veure en tres punts més de l’Ametlla de Merola. Per exemple, al cinema, es projectaran en una pantalla imatges antigues de la colònia, i fragments de pel•lícules històriques.
A banda dels muntatges interactius, també s’instal•laran a la colònia sis plafons informatius, i una màquina expenedora permetrà comprar plànols de carrers per fer-se una ruta individual. Es mantindran les visites en grup, amb guies, per qui vulgui més informació.

Comentaris