Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El Jou, a Guardiola de Berguedà, acull diumenge una competició de tir amb armes d’aire comprimit

Una de les proves del campionat de Catalunya de Field Target, que és una modalitat competitiva de tir amb armes d’aire comprimit, es fa aquest diumenge al Jou, a Guardiola de Berguedà. Aquesta modalitat neix al Regne Unit als anys 80, reproduint les condicions de caça en terrenys naturals, es dispara a dianes metàl·liques que cauen quan s’encerten. Les dianes representen siluetes de conills, esquirols, rates i altres petits animals, i estan col·locades en posicions i situacions en que poden trobar en el seu habitat natural. Per a la prova de diumenge s’hi ha inscrit 24 persones, que competiran entre 2/4 de 10 del matí i les 2 del migdia. I demà, dissabte, es faran els entrenaments i també una tirkama, tal com ha explicat Carles Riera, membre de l’Associació Catalana de Field Target i responsable de l’organització de la trobada al Jou.
Els entrenaments i la tirkama de demà precediran la competició de diumenge. La del Jou és la segona de sis proves que formen el Campionat de Catalunya, i que es fan a diferents punts del país. Puntuaran les quatre millors per cada tirador i el que obtingui la millor puntuació serà el Campió de Catalunya de Field Target, tir amb aire comprimit. Una modalitat molt poc coneguda a casa nostra.
En aquest sentit, les competicions que s’organitzen a diferents punts de Catalunya, aquest cap de setmana al Berguedà, pretenen promoure el tir amb armes d’aire comprimit, a siluetes d’animals metàl·liques.

Comentaris