Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El PSC de Puig-reig aposta per potenciar la indústria i crear un comerç potent, i per implantar Policia Local enlloc de vigilants

La candidatura que presenta el PSC a Puig-reig per a les properes eleccions municipals del 27 de maig, amb Laura Parramona com a cap de llista, repartirà entre els veïns del municipi el programa electoral amb les línies que consideren prioritàries. Una de les apostes principals dels socialistes a Puig-reig és fer de Puig-reig un municipi que compagini el caràcter residencial amb el comercial i l’industrial. Ho ha explicat Laura Parramona en declaracions a Ràdio Berga.
Donar prioritat a les indústries, i crear una zona comercial potent. És una de les premisses del PSC a Puig-reig. Com també vetllar per un creixement equilibrat i sostenible. Segons Parramona el nou Pla d’Ordenació Urbana ho ha de permetre, tant al nucli de Puig-reig com a les colònies. L’alcadable considera que les set colònies que té el municipi de Puig-reig han de tenir un tractament radicalment diferent del que han tingut fins ara, amb desequilibris assegura.
La voluntat del PSC és que les colònies s’integrin més dins del nucli de Puig-reig. En aquest sentit, el programa socialista també aposta per la prevenció, la vigilància i la videovigilància, especialment a les colònies, ja que es troben lluny del centre del poble, i generalment estan menys controlades.
El PSC creu que Puig-reig ha de fer un pas més en qüestió de vigilància, i implantar el cos de Policia Local. Actualment, al poble hi ha quatre vigilants locals, que segons Laura Parramona demostra la situació precària de vigilància que hi ha al municipi. Per això creu que cal reforçar la protecció i la vigilància, i una altra manera de fer-ho, diu, seria la implantació de videovigilància en els punts més necessaris del municipi.
A part de l’aposta per la vigilància, el PSC també destaca en el seu programa, entre d’altres punts, l’ampliació d’activitats per a gent gran, per a joves, la millora dels equipaments esportius, i la cura pel medi ambient.

Comentaris