Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Els Mossos d’Esquadra celebren una jornada de portes obertes

Jornada de portes obertes a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Berga. La policia catalana va obrir ahir les seves dependències perquè les visitessin tots els berguedans. Al matí, els agents van mostrar la comissaria a diversos col•lectius, i a la tarda, hi van passar els nens i nenes de les escoles de Berga.
La jornada va ser un aperitiu del Dia de les Esquadres, que es commemora el pròxim dimarts, i que és la festa patronal dels Mossos d’Esquadra de tota Catalunya.
El Dia de les Esquadres i la jornada de portes obertes tenen per objectiu acostar el cos policial als ciutadans, segons l’opinió del cap dels Mossos d’Esquadra al Berguedà, Eduard Cuenca.
Els Mossos reconeixen que determinats col•lectius socials no saben exactament totes les funcions que desenvolupa la policia i que, en general, hi ha molt desconeixement de l’activitat dels Mossos d’Esquadra.
El Dia de les Esquadres se celebra dimarts amb un acte al Pavelló de Suècia en què es reconeixeran els agents que han destacat en el servei al llarg del 2006.

Comentaris