Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

La regidora Lurdes Bover justifica la seva dedicació exclusiva a l’Ajuntament pels resultats obtinguts

La regidora de Promoció Econòmica de Berga, Lurdes Bover, ha defensat la gestió de la seva àrea a l’Ajuntament, i ha dit que la feina feta en els últims quatre anys justifica la seva dedicació exclusiva.
Bover va ser molt criticada per l’oposició a l’inici del mandat, perquè cobra un sou de 25.000 euros bruts anuals. La regidora contraposa aquesta xifra amb els diners que el seu departament ha aconseguit en subvencions per a la mateixa regidoria: un milió d’euros.
Segons la regidoria, no hi havia fins que els socialistes van arribar al poder a Berga una àrea de Promoció Econòmica com a tal, i n’ha posat un exemple.
En canvi, des de l’oposició, el convergent Josep Maria Badia ja va manifestar el dia en què s’aprovaven els pressupostos municipals que, segons el seu punt de vista, l’Ajuntament gasta massa en càrrecs i en personal.
Bover ha fet aquestes declaracions durant la presentació aquest matí del nou web de la regidoria de Promoció Econòmica de Berga. És promecberga.cat, i s’hi poden consultar tots els serveis que presta l’àrea municipal.
Al web, s’hi penjaran les ofertes de treball que gestiona el servei Ocupa’t, i permetrà recollir els currículums de totes les persones que vulguin que l’Ajuntament els trobi feina. Des que es va posar en marxa el servei d’ocupació municipal, en què col•laboren Creu Roja, Càritas i el Consorci de Cercs, s’han atès més de 1.000 persones.
També s’ha presentat la nova guia de serveis, que es lliurarà durant la pròxima Fira de Maig, i que recull les prestacions de la regidoria de Promoció Econòmica de Berga.

Comentaris