Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Avui se sortegen 31 places que han quedat lliures per fer la Patum infantil

Avui continuen a la zona esportiva municipal de Berga les inscripcions per a la Patum infantil. Ahir, es van inscriure els nens i nenes que ja han participat en la festa en els últims anys, amb un límit de tres edicions seguides, que és el màxim a què poden aspirar els patumaires infantils. Van quedar lliures 31 places, que avui es distribuiran entre els nens i nenes que vulguin participar de la Patum per primera vegada.
Els que avui tampoc no tinguin sort podran optar divendres a un altre sorteig: el de les places per fer de ple. En els últims anys, no hi ha hagut prou voluntaris per fer de ple, i per això s’ha traslladat el sorteig al divendres. Els organitzadors volen que hi puguin assistir nens i nenes que no viuen a Berga, però que hi passen els caps de setmana.
Un cop distribuïts tots els papers, els nens i nenes començaran a assajar dilluns. Uns assajos que gairebé no fan falta perquè els petits berguedans porten la Patum a dins, i se saben al peu de la lletra els moviments i els passos de cada comparsa.
L’assaig final es farà el 31 de maig al pati de la residència de les Germanetes.

Comentaris