Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Berga projecta mesures per acostar la cultura als barris i a tots els col·lectius socials

Berga impulsarà noves iniciatives de cultura de proximitat. De moment, l’Institut Municipal de Cultura té previst recuperar el programa Jovescena. Nois i noies de la ciutat escullen les obres de teatre que volen veure a Berga, amb l’objectiu d’aproximar la cultura al públic adolescent. I el gerent de l’Institut, Carles Planas, no descarta noves iniciatives per acostar la cultura als barris.
Per això, l’Ajuntament disposa d’una persona especialitzada. Es tracta d’una tècnica que treballarà també amb la immigració per tal que hi pugui haver un intercanvi cultural entre la cultura catalana i les dels seus països d’origen. La intenció és que la cultura pugui ser una eina d’integració.
La tècnica, la paga, de moment, la Diputació de Barcelona, a través d’un programa que s’aplica en 23 ciutats més de la província. Més endavant, n’assumirà el sou l’Ajuntament de Berga.

Comentaris