General

La Generalitat licita la construcció de dos nous accessos a l’eix del Llobregat, entre Navàs i Puig-reig

El departament de Política Territorial i Obres Públiques ha obert el procés de licitació de les obres que permetran millorar l’accessibilitat a l’Eix del Llobregat (C-16) entre Navàs i Puig-reig. Aquests treballs consistiran en la construcció d’un nou accés al tronc de l’autovia al nord de Navàs en direcció cap a Manresa i d’un altre al terme de Puig-reig que permetrà accedir als polígons de Cal Vidal i a Cal Riera. L’import de licitació de les obres és d’1,9 milions d’euros. Es preveu adjudicar els treballs el juliol que ve per tal que puguin començar durant la tardor.

Comentaris

EOI Berguedà. Preinscripció curs 2017-2018

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs cada tarda un correu amb les notícies del dia!