Teatre AJ Berga

General

La Lluna grava demà a Puig-reig el seu segon disc que vol recollir “l’essència del directe”

El grup La Lluna, que té components de diversos municipis del Berguedà i sobretot de Puig-reig, gravarà demà a la nit el seu segon disc. És la segona aventura de la formació, que ara fa tot just un any va editar el seu primer treball discogràfic, després d’una dècada de concerts en directe.
Aquesta vegada, el grup ha volgut posar en un disc l’essència dels seus directes i, per això, es farà l’enregistrament del treball en un concert que tindrà lloc demà a la nit al pavelló d’esports de Puig-reig. Isabel Corominas, una de les cantants de La Lluna, diu que el format permetrà provar una nova experiència al grup.
La Lluna s’ha popularitzat des de l’edició del primer disc, ara fa un any, i també ha guanyat reconeixement públic al Berguedà gràcies a la seva participació en nombrosos actes privats, com casaments i comunions. Per això, aquest segon disc inclourà peces com Annie’s song, que ha estat la banda sonora de moltes núvies de la comarca.
Els membres de la banda esperen una bona resposta del públic, perquè creuen que la participació de la gent serà essencial en el so del seu segon disc.

Comentaris