Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Unes 1.000 persones és previst que participin diumenge a la Ruta de les Colònies

Nova edició de la Ruta de les Colònies. Aquest diumenge es farà la caminada-pedalada, que recorre el tram del riu Llobregat de Berga a l’Ametlla de Merola. A peu o en bicicleta, la ruta pretén acostar als participants la forma de vida a les antigues colònies tèxtils, i donar-ne a conèixer l’atractiu, tan a nivell industrial i patrimonial com natural. La Ruta de les Colònies, l’organitzen el Consorci del Parc Fluvial i la Federació d’Associacions de Veïns del Baix Berguedà. El seu president, Pere Boixadera, és optimista pel que fa a la participació, i hi espera unes 1.000 persones.
En cada edició es fa parada en una de les colònies, per conèixer-la més a fons. Enguany, els organitzadors conviden a conèixer l’Ametlla de Casserres. Boixadera explica que volen ressaltar dos elements de la colònia, la torre i l’església.
Es dóna als participants l’opció de fer dos recorreguts, de llargades diferents. Un dels punts de sortida serà l’institut de Berga, entre 2/4 de 8 i 2/4 de 9 del matí, des d’on s’iniciarà un recorregut de 32 quilòmetres. I l’alternativa és sortir de la Font del Balç de Gironella, entre 2/4 de 9 i 2/4 de 10 del matí, per fer un trajecte d’uns 20 quilòmetres. Totes dues rutes tenen el punt d’arribada a l’Ametlla de Merola. L’organització posa al servei dels participants un transport que connectarà els punts de sortida i arribada.

Comentaris