Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Els Mossos detenen a Sallent una parella de lladres que ha entrat a robar aquest matí a Berga

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest migdia a Sallent una parella de presumptes lladres que a primera hora del matí han entrat a robar en un bloc d’habitatges de Berga. Concretament, ha estat al carrer Aurora Bertrana, cantonada amb la plaça de la Font del Ros, entre 2/4 i 3/4 de 10 del matí.
La víctima del robatori ha anat a buscar els agents de la Policia Local, que eren a la zona, i els ha explicat els fets. De seguida, la policia ha recollit dades de testimonis, gent que ha vist els lladres sortir de l’edifici i enfilar-se a un cotxe, i n’ha donat avís als Mossos d’Esquadra.
Gràcies a la descripció del vehicle que han fet els veïns de la zona, els Mossos d’Esquadra han pogut aturar els presumptes lladres a l’altura de Sallent.
Els autors dels fets han entrat al pis trencant el pany de la porta. La Policia demana la màxima precaució a tots els veïns.
Els presumptes lladres portaven carregats al cotxe els objectes que han sostret al pis de Berga, i que avui mateix podran tornar a mans de la propietària.

Comentaris