Revetlla de Sant Joan a Guardiola de Berguedà

General

Escoles i entitats d’esplai convoquen activitats d’estiu per a nens i nenes del Berguedà

Demà acaba el curs escolar, i comencen les activitats per a l’estiu destinades als nens i nenes. Al Berguedà, l’oferta és àmplia. El grup Colònies a Borredà és qui més alumnes atreu. Farà quatre tandes de colònies, amb la participació d’entre 60 i 70 nens en cadascuna. Les inscripcions han arribat al límit per a la segona quinzena de juliol, però encara hi ha alguna plaça vacant per a les tandes que comencen just després de Sant Joan.
A més de les colònies d’estiu a Borredà i de les rutes dels nois i noies de més edat, el grup també s’encarrega dels casals d’estiu de l’escola Vedruna, de Berga, i de la Santa Maria, d’Avià.
Al col•legi de Sant Joan, a Berga, el grup d’esplai Fent Camí s’encarrega de l’organització dels casals d’estiu. Seran set setmanes, entre el 25 de juny i el 2 d’agost, i del 3 al 7 de setembre, cadascuna amb un tema diferent.
I, també a Berga, l’Ajuntament organitza les estades esportives. Es faran de dilluns a divendres durant el mes de juliol. Aquest any, les activitats s’amplien als nens i nenes de 1r i 2n curs de primària, i a més s’estrena un servei de menjador.
Les estades es fan als matins, de 9 a 2/4 de 2, tot i que hi ha una dia sencer en què els nens i nenes fan una sortida per acampar a Corbera.
Les estades esportives de Berga es fan en dues tandes de 15 dies cadascuna, i les inscripcions encara són obertes a les oficines de l’Ajuntament. Ara mateix, hi ha 90 persones inscrites.

FOTO: Monitors del grup Colònies a Borredà. www.coloniesaborreda.org

Comentaris