Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

La Bauma dels Encantats porta el nou grup de Titot a la revetlla de Sant Joan

La Bauma dels Encantats organitza un any més la revetlla de Sant Joan a Berga. L’entitat ha programat una sèrie de propostes, dirigides a petits i grans, que començaran dissabte a la tarda, a 2/4 de 5 a la plaça de Sant Joan amb una cercavila, acompanyats de la Banda de l’Eix del Mal, i un berenar popular. Una cercavila, que segons el president de la Bauma, Gerard Alsina, s’espera molt participada.
A partir de les 5, a la plaça Viladomat, hi harà castells inflables per als més menuts; i a 2/4 de 7, animació infantil i festa de l’escuma. La festa es reprendrà a les 10 de la nit amb un concert, també al Vall, amb els grups Ligeia, Efecte 615, Ara Mateix -que és el nou grup de Francesc Ribera, Titot- i Naraina.
La revetlla de Sant Joan, amb encesa de fogueres a moltes localitats, es coneix com la nit màgica, una nit de festa en què la gent participa de les activitats que s’organitzen a molts punts de Catalunya. Berga no n’és una excepció. La Bauma va fer renéixer la festa i la celebració ha tingut bona resposta. Per això l’entitat confia que un any més, el públic respongui.
A part de la revetlla de Sant Joan, la Bauma dels Encantats està preparant la dormida el carrer, que enguany s’avança en el calendari i no se celebrarà el mes d’agost sinó el juliol, concretament el tercer cap de setmana.

FOTO: www.labauma.com

Comentaris