Vota als millors esportistes de l

General

Berga espera que unes 300 persones es posin el pijama i treguin el llit al carrer en la dormida d’aquest divendres

Posar-se el pijama i treure el llit al carrer. Són dos requisits indispensables per participar a la dormida al carrer, que es fa la nit de divendres a dissabte a Berga. Ho organitza la Bauma dels Encantats i ha programat diversos actes. A partir de les 5 de la tarda, d’aquest proper divendres, tots els que vulguin dormir al carrer ja podran començar a parar el llit a la plaça del Forn. I a les 7, començarà la cercavila Els gegants de la Bauma, el Penina i la Gosolana, també es posaran el pijama per participar a la cercavila, que començarà a la plaça de Sant Joan. I a les 9 del vespre es farà un sopar a la plaça del Forn, per al qual es demana confirmar prèvia assistència trucant al telèfon 630 93 97 97. El preu és popular, costa dos euros. A 2/4 d’11 de la nit es farà un karaoke. I a la 1 arribarà la novetat de la festa d’enguany: el concurs de gemecs. I a les 3, hora d’anar a dormir, fins l’endemà a 2/4 de 9, quan el jurat despertarà tots els participants per fer l’entrega de premis. Es premiarà el millor vestuari, el millor karaoke, el més dormilega, el millor gemec i el millor llit.
Un cop feta l’entrega de premis hi haurà esmorzar amb coca i xocolata per a tothom. La de la nit de divendres a dissabte és la tercera dormida al carrer que organitza la Bauma dels Encantats i hi esperen com a mínim unes 300 persones. Aquesta ha estat l’assistència dels altres anys i creuen que enguany, tenint en compte que s’ha avançat la dormida en el calendari, passant-la de l’agost al juliol, pensen que fins i tot pot augmentar el nombre de participants.

Comentaris