General

Caixa Manresa obre el període per sol·licitar els Ajuts Universitaris per al curs 2007-08

Convocatòria d’ ajuts per a estudiants universitaris de l’obra social Caixa Manresa. L’entitat financera té a punt una nova edició de beques i el període de sol·licitud s’ha obert ja aquesta setmana, i s’estén fins al 31 d’octubre. La convocatòria, a la qual s’hi poden presentar estudiants de 27 comarques, es resoldrà abans del dia 31 de desembre d’aquest 2007. Per optar als Ajuts Universitaris cal ser estudiant de primer curs d’estudis universitaris oficials de primer cicle o de primer i segon cicle, d’una universitat catalana, i residir en una comarca on Caixa Manresa hi estigui implantada. El Berguedà és una d’aquestes comarques on Caixa Manresa hi té presència.
Les persones que facin la seva sol·licitud han d’estar matriculades d’un mínim de 50 crèdits, en cas de matrícula anual, o de 25 crèdits, en cas de matrícula quadrimestral. Per a l’adjudicació d’aquests Ajuts es té en compte, únicament, el rendiment acadèmic dels sol·licitants, considerant la seva nota d’accés a la universitat. La dotació prevista per a enguany és d’un mínim de 400.000 euros.
Sumant les deu convocatòries anteriors, Caixa Manresa ha atorgat més de 4.000 ajuts, i ha destinat al programa un total de prop quatre milions d’euros per a la formació de futurs professionals.

Comentaris