Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Bagà renova el pati de l’escola

Bagà ja ha acabat les obres del pati de l’escola Galceran de Pinós. La pista té un aspecte completament renovat. N’han canviat el terra, que ara és d’un material denominat tennis-quick. És un tipus de sòl que es fa servir en moltes pistes de tennis, i que drena l’aigua de la pluja. Això evita que es formin bassals, i assegura el bon estat de la pista durant la tardor i l’hivern.
El nou terra del pati és de color verd, i té marcats els límits de la pista de diversos esports, com l’handbol i el futbol sala. El model del nou pati, el va decidir l’Ajuntament, després de consultar-ho amb l’associació de mares i pares de l’escola, amb el mestre d’educació física, i amb la directiva del centre.
Durant les hores lectives, el pati és d’ús exclusiu per a l’escola. Fora d’aquest temps, té les portes obertes perquè hi accedeixi tota la població.
Les obres han costat 21.000 euros, i 16.000 els ha aportat el departament d’Educació de la Generalitat. Els 5.000 euros restants els ha pagat l’ajuntament de Bagà.

Comentaris