Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’Espanyol ja escalfa els motors per la propera temporada

L’Espanyol ja escalfa els motors de cara a la temporada 2007-2008. En aquests moments, els homes d’Ernesto Valverde s’enfronten al Heereveen holandès, que és el primer rival de la gira de l’Espanyol per aquelles terres.
Les sensacions de la penya Pericos del Berguedà són del tot optimistes per la temporada que tot just està a punt de començar. Es mostren confiats que el seu equip repeteixi les gestes de la temporada passada.
Tot i que és ben coneguda la rivalitat existent entre els dos grans clubs esportius de Catalunya, el president de la penya Pericos Berguedà, recorda que l’objectiu de l’Espanyol és guanyar als altres 19 equips que completen la taula de primera divisió. I recorda que la lliga la va guanyar l’equip més regular.
Els pericos del Berguedà esperen amb ànsia que la pilota comenci a rodar i es confirmin les expectatives que ha creat aquesta plantilla, que ha incorporat 4 reforços per aquest any.

Comentaris