Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Alumnes d’Alemanya i de França, entre d’altres països, assitiran a la trobada de dansa lliure de Berga

L’Associació Catalana de Dansa Lliure convoca per a la setmana que ve una nova trobada internacional a Berga. Serà entre el 25 i el 29 d’agost, i comptarà amb la presència dels professors Annie Garby i Chris Muhlebach i del pianista Pierre-Paul Laeuffer.
Les classes es fan, com sempre a l’auditori del Parc del Lledó de Berga. L’organitzadora de la trobada, Amèlia Alvera, ha passat aquest migdia pel programa La Terrassa, de Ràdio Berga, i ha aprofitat per tornar-se a queixar del mal estat del paviment. L’amfiteatre és ple de rocs, i això complica l’exercici de la dansa lliure.
La trobada arriba aquest any a la divuitena edició, i ho fa plenament consolidada tant a Catalunya com en països propers. La convocatòria de Berga s’ha convertit en un referent europeu, i té molt ressò sobretot a França i a Alemanya.
La trobada coincideix amb dues exposicions de fotografia sobre dansa lliure. La mostra porta per títol ‘Malkovsky, arrels d’una dansa contemporània’. Les fotografies es poden veure fins a final d’aquest mes d’agost a la cafeteria Freiburg, del passeig de la Indústria de Berga, i a la cafeteria Sense Nom, de la plaça dels Països Catalans. Abans, la mostra ha passat per altres ciutats del país, com Manresa.

Comentaris