Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Més de 60 persones pugen al xalet de Coll de Pal per ser més a prop de les estrelles

Més de 60 persones van assistir dissabte a una sessió d’observació d’estrelles que va convocar el xalet de Coll de Pal de Bagà. L’activitat es feia amb motiu de les Persèides, les populars llàgrimes de Sant Llorenç, que cada any per aquesta època, il•luminen el cel amb llàgrimes de foc. Unes 40 persones més es van quedar en llista d’espera per poder veure l’espectacle, que no es va poder repetir diumenge per la nuvolositat abundant.
A més de veure els estels fugaços, els assistents també van poder observar les estrelles i les constel•lacions, amb l’ajut d’un expert, i d’un telescopi.
El nom de pluja de les Perseides és degut a què les estrelles fugaces sembla que vinguin de la constel•lació de Perseu, i el de llàgrimes de Sant Llorenç, perquè la màxima activitat es produeix pels voltants del 10 d’agost, dia de Sant Llorenç.

Comentaris