Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El Servei Català de Trànsit demana prudència a les carreteres en obres, com la C-16

Després d’un cap de setmana negre a les carreteres catalanes, i d’un mes d’agost que ja ha disparat l’alarma per la sinistralitat viària, el Servei Català de Trànsit llença un missatge que afecta el Berguedà: prudència en els trams en obres de les carreteres del país.
L’últim cap de setmana, set persones han mort a les carreteres catalanes. Vuit més han quedat ferides greus. I, pel que fa al global del mes de d’agost, de moment, el nombre de víctimes mortals ja supera en 6 les del mateix període de l’any passat.
Davant d’aquesta sinistralitat tan elevada, el Servei Català de Trànsit ha demanat als conductors que extremin la responsabilitat i la prudència al volant.
El director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya, ha recordat que molts dels accidents tenen lloc en trams especialment perillosos, com el de la C60 a Argentona, però també en llocs en obres, com a la C16, entre Gironella i Puig-reig. Per això, ha demanat als conductors que adaptin la velocitat a la circumstàncies de la carretera.
Les vies conflictives, segons el Servei Català de Trànsit, es reparteixen per tot el país. A més de la C16, també hi ha prroblemes la C35 al seu pas per Llagostera (Gironès), Vidreres (Selva) la Roca del Vallès i Llinars del Vallès (Vallès Oriental), ja que s’estan fent tasques de desdoblament de la carretera.
En totes aquestes vies conflictives, el director del Servei demana paciència.
Els problemes a l’Eix del Llobregat s’han donat ja en els últims anys, en els diferents trams on s’han concentrat les obres. Ara, els treballs del desdoblament es troben entre Puig-reig nord i Gironella sud, i és previst que acabin durant la pròxima tardor.

Comentaris