Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’Albí recull els articles polítics i socials que ha publicat Jordi Argenter al diari Avui

L’editorial berguedana Edicions de l’Albí ha publicat un llibre que recull una sèrie d’articles periodístics del professor de la UPF Jordi Argenter, que es caracteritzen per la defensa dels valors ciutadans i democràtics.
El llibre conté una vuitantena d’articles breus que parteixen de qüestions d’actualitat.
L’obra es titula “Nous camins per a la democràcia” i resumeix dos dels articles més importants que té el volum i que proposen avançar decididament cap a nous models de participació democràtica. El pròleg l’ha fet el filòsof i professor, Josep Maria Terricabras que destaca el model polític en què ens trobem actualment.
El llibre pertany a la col•lecció Idees d’Edicions de l’Albí i es va publicar el passat mes de juliol. La presentació oficial d’aquesta obra es farà el setembre.

Estic amb tu

Comentaris