Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’espectacle ‘L’Onze de Setembre i Gironella’ espera consolidar-se en els 2.000 espectadors

‘L’Onze de Setembre i Gironella’, la representació commemorativa de la Diada, arriba aquest any a la setena edició. Com és habitual, se’n faran dues sessions, programades per als dies 10 i 11 de setembre, de la mà del grup de teatre local La Gresca. Organitzadors i Ajuntament esperen consolidar la xifra dels 1.000 espectadors a cada funció, que és el màxim aforament.
Les roques del Pont Vell de Gironella són l’escenari de l’espectacle, l’argument del qual es basa en una família de la vila que va viure l’11 de setembre del 1714, que va col·laborar en la defensa de Barcelona. L’essència i el fil conductor de la història no varien, tot i que enguany la representació inclourà algunes novetats i modificacions en la posada en escena, i la incorporació d’algun personatge. De fet, de cara a properes edicions, la intenció és anar retocant una mica el text, deixant intacte, això sí, el guió, tal com ha explicat el director, Jordi Vallbona.
Gairebé 200 persones, entitats i associacions de Gironella participen a l’espectacle ‘L’Onze de Setembre i Gironella’, en què s’hi barregen teatre, música en directe i efectes especials pirotècnics, tot enmig d’un entorn que facilita a l’espectador a endinsar-se a l’època dels fets. La representació va a càrrec del grup de teatre local la Gresca, i està organitzada per l’Ajuntament de la vila. L’alcalde, Ramon Costa, ha assegurat que és una obra del tot consolidada a la població, i que l’objectiu de cara a les properes edicions és donar-li més rellevància fora del Berguedà.
El compromís del poble i la resposta del públic han fet gran l’espectacle any rere any. Els organitzadors esperen repetir l’èxit de les edicions anteriors i consolidar la xifra de 2.000 espectadors. De fet, és la setena edició de l’obra, i l’Onze de Setembre i Gironella ha superat la barrera dels 10.000 espectadors des que es va estrenar. En aquest sentit, el regidor de Cultura de Gironella, David Font, és optimista pel que fa al nombre d’espectadors d’enguany: “esperem que l’afluència de gent sigui com els darrers anys i s’arribi als 2.000 espectadors, entre els dos dies”. La representació es podrà veure els dies 10 i 11 de setembre a les 10 de la nit a les Roques del Pont Vell de Gironella. Cada entrada costa 8 euros i es poden comprar anticipadament al Local del Blat, cada tarda de 2/4 de 6 a 2/4 de 9; encarregant-les per telèfon, al 93 825 00 33; o bé el mateix dia de les representacions.

Comentaris