Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’Orquestr@ Berguedà, el Grup Cantaire Sant Bartomeu de Casserres i l’Orfeó Berguedà actuen dissabte a la Vall de Núria

El cicle de Concerts Verds, que organitza cada any l’Orquestr@ Berguedà –aquesta és la sisena edició–, arriba a la seva recta final. Els concerts ja han passat per Sagàs, Guadalajara i Sant Jaume de Frontanyà i queden encara tres concerts. Un al Santuari de Núria, aquest dissabte, dia 8, un altre Berga i , per tancar el cicle, una última actuació a Sant Julià de Cerdanyola. Respecte, al d’aquest cap de setmana, s’emmarcarà, també, al 7é Cicle de Concerts del Santuari de la Mare de Déu de Núria i, a més de l’orquestra Berguedà també actuaran el Grup Cantaire Sant Bartomeu, de Casserres, i l’Orfeó Berguedà.
L’Orfeó Berguedà actuarà a Núria el mateix dia que el matí, cantarà, com cada any, al santuari de Queralt, coincidint amb el dia de la Gala.
A Núria, les formacions berguedanes interpretaran peces de Sibelius i Mozart, entre d’altres, i el concert començarà a les 4 de la tarda. Carles Planas, president de l’Orquestra Berguedà, valora molt positivament aquesta trobada.
Amb els beneficis que s’obtinguin dels Concerts Verds, la intenció és editar un DVD amb imatges de boscos cremats l’any 1994 al Berguedà, i acompanyar-les amb música del compositor Salvador Brotons. L’objectiu del DVD que s’elaborarà es sensibilitzar la ciutadania sobre els boscos, i especialment els joves, per això l’Orquestr@ Berguedà juntament amb el Grup de Defensa de la Natura han pensat amb la distribució a les escoles.

Comentaris