Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El Club Frontó Berga millora les seves instal·lacions amb el pintat de la pista gran

El Club Frontó Berga ha millorat les seves instal·lacions amb el repintat de la pista oficial. L’actuació ha estat realitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga i dels socis del Club Frontó. El consistori hi ha aportat la pintura i el club la mà d’obra, ja que han estat els mateixos socis els que s’han fet càrrec de pintar. Tot i així, només s’ha pogut pintar la pista gran, així que la millora de la pista petita queda pendent per a més endavant.
El club berguedà, però, s’ha proposat com a objectiu de futur aconseguirr una pista coberta, si és possible, de les mides exigides per acollir competicions.
El Club Frontó està a punt de començar les competicions de la nova temporada. Per a enguany, l’entitat vol entrar a les escoles amb l’objectiu de fomentar el seu esport. Pérez remarca que a Berga hi ha molta afició per la pilota, el que augmenta les possibilitats que surti algun jugador berguedà que assoleixi el màxim nivell.

Comentaris