Fira Sant Jaume Prats 2018

General

La demanda dels cursos d’anglès de l’Escola Oficial d’Idiomes a Berga supera l’oferta

Un any més l’Escola Ofical d’Idiomes de Berga no podrà acollir tots els alumnes que han sol·licitat una plaça per estudiar anglès. En canvi, segones llengües com el francès van a la baixa.
Les places als cursos d’anglès de l’Escola d’Idiomes s’han adjudicat de nou a través d’un sorteig, ja que la demanda d’aquests estudis superava l’oferta disponible. Tot i així, enguany l’Escola ha ampliat la seva oferta amb el quart curs d’anglès, el que garanteix que l’any que ve també es farà el cinquè curs. En canvi, les places ofertes en francès encara no estan plenes i, tot i l’esforç dels alumnes no s’ha pogut aconseguir permís per fer el quart curs de francès. La directora de l’Escola, Anna Camps, lamenta les poques matriculacions en segones llengües.
Els cursos de l’Escola d’Idiomes són subvencionats i permeten aconseguir diferents títols oficials. Per accedir als estudis que ofereix l’Escola cal tenir uns estudis mínims, ja que es tracta d’una formació intensiva que requereix dedicació, segons ha argumentat Anna Camps.
El curs començarà el proper dia 24 de setembre. Per demanar informació cal adreçar-se a la seu de l’Escola a l’Institut de Berga.

Comentaris