General

L’Escola d’Adults del Berguedà començarà el curs amb llista d’espera

L’Escola d’Adults del Berguedà començarà el curs amb llista d’espera. El centre berguedà està esperant l’arribada d’un nou professor a mitja jornada que permetrà ampliar la seva oferta formativa.
Les matricules van a bon ritme, però la manca d’aquest professor no permetrà oferir totes les classes necessàries. Segons ha explicat el director del centre, Juan José Conesa, problemes en l’adjudicació de les places de professor són la causa d’aquest retard.
Enguany les classes de l’Escola d’Adults començaran dimecres de la setmana que ve, 19 de setembre. L’any passat, l’escola va comptar amb 350 matricules, però finalment l’alumnat al llarg de l’any va quedar en 250 persones. L’oferta formativa es divideix en quatre grans grups: l’ensenyament bàsic, la formació instrumental, la preparació per a la prova d’accés als cicles de grau mitjà i els estudis per l’obtenció del graduat en educació secundària, que es fan a distància.
Els estudis a l’Escola d’Adults són gratuïts i s’adrecen a tothom qui no hagi pogut acabar la seva formació.
Per demanar informació o inscriure’s en algun curs cal anar a les instal·lacions de l’Escola al passeig de la Pau de Berga.

Comentaris