Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

70 equips participaran aquest dissabte en la marató esportiva per recaptar fons pel cas Isanta, a Berga

Nova edició de la marató esportiva en benefici del cas Isanta. Es farà demà, dissabte, i comptarà amb la participació de 70 equips: 29 de voleivol, 18 de futbol sala i 23 de bàsquet. També es podrà jugar a petanca i bitlles i no cal inscripció prèvia. La marató tindrà lloc al pati de l’escola Santa Eulàlia de Berga, durant tot el dia (des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre, aproximadament). Els organitzadors, la Plataforma per a la Convivència al Berguedà, estan contents amb la resposta de participació dels equips que s’han inscrit enguany, com també del suport que reben de col·laboradors i patrocinadors.
Els esports es faran en tres competicions paral·leles i independents, durant tot el dia, en què també hi haurà begudes, entrepans, música, taules de ping-pong i sortejos. Per als guanyadors de cada modalitat hi haurà un trofeu i un obsequi gentilesa de les botigues esportives de Berga.
Aquesta és la tercera edició de la marató esportiva, que s’organitza per recaptar fons per fer front a les despeses derivades del cas Isanta, de la mateixa manera que també es programen altres activitats durant l’any.
El cas Isanta està pendent del judici per als 9 majors d’edat imputats per la mort de Josep Maria Isanta durant les festes de la Patum del 2005. Aquests 9 joves es troben en presó provisional fins que se celebri el judici, que es farà del 2 al 22 d’octubre a l’Audiència de Barcelona. Tots 9 seuran al banc dels acusats, pels quals la fiscalia demana, per a cadascun, 15 anys de presó per homicidi amb l’agreujant d’abús de superioritat. Tot i això, la família de la víctima demana que es condemni els acusats per assassinat i no per homicidi i, per tant, demana condemnes superiors.

Comentaris