Fira Sant Jaume Prats 2018

General

El cros de l’Ametlla de Merola espera arribar als 700 inscrits i batre el seu rècord de participació

El cros de l’Ametlla de Merola torna aquest diumenge i espera aconseguir un nou rècord de participació. De moment, el nombre d’inscrits ja arriba als 600, però s’espera que continuï augmentant fins als 700. El cros de l’Ametlla s’ha convertit en un clàssic de la temporada, tot i celebrar-se al final de l’estiu. Si s’assoleix l’objectiu de participació, l’increment respecte la darrera edició seria del 15%.
El cros, que arriba a la dinovena edició, està format per tres curses: una de categoria aleví de 1.200 metres, una d’infantil, de 4.000; i una de sènior, de 10.000 metres. Les activitats paral·leles com la fira d’intercanvi de samarretes, única a Catalunya, o la felicitació, amb la inscripció gratuïta inclosa, per als atletes que compleixin deu participacions, fan especial aquesta cursa.
El director de la cursa, Ramon Sanz, remarca que la cursa comptarà amb l’elit de l’atletisme de mig fons de Catalunya. També hi seran presents els guanyadors de l’any passat de la categoria sènior: Abdelghane Elhasany i la marroquina Kenza Whabi.
La categoria sènior femenina, però, tindran dues absències remarcables, ja que Rosa Morató i Meritxell Calduch no podran prendre part a la cursa, ja que es troben en període de descans després d’haver participat al mundial i al campionat d’Espanya, respectivament. Tot i això, l’organització espera comptar amb la seva presència.
La prova és puntuable per a la lliga d’Internet i les inscripcions es poden fer fins al mateix diumenge, però les places són limitades. La cursa estrella, la sènior, començarà a 2/4 d’11 del matí.

Comentaris