Vota als millors esportistes de l

General

Gironella organitza un sopar d’entitats per agrair la feina que fan pel poble

Gironella celebra demà el sopar de les entitats. Hi participaran associacions culturals, esportives i de veïns, entre d’altres. Se n’han convocat 57, que són totes les que hi ha a la vila, i és previst que hi assisteixen entre una quarantena i una cinquantena de representants d’entitats, tal com ha explicat la regidora d’Entitats i Participació, Sílvia Corbera.
En total, un sopar amb més d’un centenar de comensals, en un escenari que s’ambientarà per a l’ocasió: la piscina municipal de Gironella. El sopar començarà a 2/4 de 10 del vespre i anirà acompanyat de música d’ambient, i en acabar s’entregarà un record a cada entitat.
L’objectiu de la festa, segons Sílvia Corbera, és agrair la feina de les entitats, els membres de les quals treballen durant tot l’any per la vila: ‘la finalitat és donar a les entitats la importància que tenen. Un poble que no té entitats actives perd molt i per tant, són molt importants les entitats, són les que donen vida al pbole’.
El sopar de les entitats ja s’havia fet en altres edicions; enguany s’ha volgut recuperar i la intenció és anar-lo fent cada any. L’Ajuntament de Gironella, governat per ERC i CiU, vol mantenir la festa dedicada a les entitats.

Comentaris