Berguedà Telecom

General

El CFI Cercs-Berguedà posa en marxa una oficina tècnica per millorar l’ocupabilitat de persones amb trastorns mentals

El Consorci de Formació i Iniciatives (CFI) Cercs-Berguedà ha posat en marxa una nova oficina tècnica laboral, un servei destinat a la millora de l’ocupabilitat de les persones amb trastorns mentals, és a dir, facilitar la seva incorporació al món del treball.
La presentació oficial es va fer ahir a Berga. L’acte també va comptar amb una conferència del doctor Romeu sobre ‘Sexe, amor i pactes’, en el marc de la commemoració dels Dia Mundial de la Salut Mental. En aquesta commemoració l’associació ha utilitzat el lema ‘Dóna la mà a la salut mental’, i és que l’entitat vol donar a conèixer aquestes malalties i, així, ajudar als malalts i les seves famílies.
ASFAM es va posar en marxa fa poc més d’un any amb l’objectiu d’informar i orientar, promoure i vetllar pels drets socials i civils de les persones amb malalties mentals i dels seus familiars per tal de conscienciar la societat perquè no vegi als malalts com a persones estranyes.

Estic amb tu

Comentaris