Berguedà Telecom

General

El germà Gabriel de l’abadia de Montserrat visita l’escola Sant Joan de Berga

El germà Gabriel, benedictí de l’abadia de Montserrat, ha visitat aquest matí l’escola Sant Joan de Berga. El germà Gabriel, de 27 anys, llicenciat en Ciències Polítiques, va estudiar fins a 8è de l’antiga EGB a l’escola Sant Joan i per això tenia molt interès a fer la visita en aquest centre. Avui ha fet un recorregut per les instal·lacions i ha conversat amb l’equip docent, i fins i tot amb alguna professora que li havia fet classe.
També amb els alumnes de tercer de primària, un curs que cada any fa una visita pedagògica al monestir de Montserrat. El germà Gabriel els ha explicat als nens i nenes els motius que el van portar a fer-se monjo, i com és la vida al monestir.
Finalment, ha signat el Llibre d’Or del centre, amb el següent escrit: ‘un monjo molt antic va dir que el Regne del Cel és la pau a l’ànima i el coneixement del món. En el meu cas, el segon aspecte de coneixement del món va començar en aquesta escola’. S’ha mostrat agraït.

Estic amb tu

Comentaris