Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Trànsit anuncia retencions a l’eix del Llobregat entre Puig-reig i Gironella en l’operació sortida del pont del Pilar

L’eix del Llobregat, en aquest pont del Pilar, torna a centrar els titulars de trànsit. El Servei Català de Trànsit preveu retencions en aquesta via, entre Puig-reig i Gironella, a causa de les obres, durant l’operació sortida que comença avui a les 3 de la tarda. Per a l’operació tornada, diumenge, les retencions s’esperen al tram de la C-16 entre Cercs i Berga i entre Gironella i Puig-reig, en direcció a Barcelona. Per això, Trànsit ha previst mesures especials. Mesures especials que es podran aplicar en l’operació tornada però no en la sortida perquè les obres de desdoblament que s’estan fent no permeten mesures addicionals, com ara cons. Pel retorn, diumenge sí que es suprimirà el carril lent que hi ha entre Cercs i Berga, tal com ha explicat a Ràdio Berga, Lluís Serrano, cap de serveis de gestió de Trànsit, del Servei Català de Trànsit.
Durant aquests dies de festa, està previst que aproximadament 450.000 vehicles surtin de Barcelona i la seva àrea metropolitana i que hi hagi 585.000 desplaçaments a tot Catalunya. Trànsit considera aquesta operació especial del Pilar ‘una transició entre les retencions pròpies de l’estiu, principalment cap a les zones costaneres, i la congestió que es genera a l’hivern cap a destinacions de muntanya’. A més, aquest període festiu també té l’especificitat que és temporada de bolets i es poden formar retencions a les vies d’accés a les comarques habituals, per això es preveu un important volum de vehicles a les comarques de muntanya.
Les hores que es preveuen més conflictives són la tarda d’avui i el vespre de diumenge. 377 agents dels Mossos d’Esquadra es desplegaran de mitjana durant els tres dies per tot Catalunya. Es realitzaran 204 punts de control de transport, 371 punts de control d’alcoholèmia i 189 punts de control de velocitat. Des de Trànsit es recomana paciència i precaució.
A part de la C-16, les vies més conflictes durant la sortida seran la C-58, entre Barcelona i Barberà del Vallès, la B-23 de Barcelona a Sant Feliu de Llobregat, l’AP-7 a la Roca del Vallès i Tarragona, la C-17 a Ripoll, la C-14 a Oliana i la N-145 en l’accés a Andorra.
En la tornada s’esperen problemes a la C-16, Cercs – Berga i Gironella – Puig-reig, com ja hem dit, i a l’A-2 entre el Bruc i Jorba, a la C-17 a Torelló i Sant Hipòlit de Voltregà, a la N-340 al Vendrell, a la C-34 a Llagostera, a la C-31 a Palamós i a la C-14 a Organyà i Ponts.

Estic amb tu

Comentaris