Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Un total de 62 empreses i serveis turístics del Berguedà reben un distintiu de qualitat

62 empreses i serveis turístics del Berguedà han rebut el distintiu a la qualitat en el turisme. Una distinció que ha atorgat per primer cop la Cambra de Comerç de Barcelona i la Diputació i que s’ha lliurat a un total de 195 empreses i serveis turístics de la província de Barcelona. Amb aquest guardó ‘Compromís amb la Qualitat Turística’ es vol reconèixer l’esforç de les empreses que durant els últims mesos han treballat en la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions. Aquest és un model de qualitat que pretén millorar la satisfacció del turista, implicant als agents i serveis en contacte directe o indirecte amb el turista perquè ajudin a millorar la percepció que s’emporta de la seva estada.
Actualment l’estan implantant gairebé 550 empreses i serveis turístics de la província de Barcelona de diferents sectors, com ara agències de viatges, hotels, restaurants, comerços, policia local, museus o serveis públics. D’aquests, 195 han complert amb els requisits establerts, 62 dels quals són del Berguedà.
Aquesta primera entrega de distintius representa l’inici d’una aposta per la qualitat turística de la província de Barcelona.

Estic amb tu

Comentaris