Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El barri de Santa Eulàlia i el de la Font del Ros, de Berga, diposen de material esportiu i jocs de sobretaula a l’aire lliure

Berga ha estrenat material esportiu a la zona de Santa Eulàlia i a la Font del Ros. A cada un d’aquests espais s’hi han instal·lat dues taules de tennis taula, una taula de parxís amb quatre seients i una d’escacs amb dos seients. El material és antivandàlic (preparat per estar a l’aire lliure) i està ancorat a terra perquè no es pugui moure. S’ha fet amb la voluntat de potenciar els espais publics i treure’n profit, tal com ha explicat el regidor d’Esports de Berga, Ramon Bajona.
El nou material esportiu i jocs de sobretaula de Santa Eulàlia i de la Font del Ros són els primers que s’instal·len a Berga gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona. Si la iniciativa funciona i té bona acceptació, la intenció de l’Ajuntament és ubicar-ne a altres indrets de la ciutat.
El pressupost total per equipar de material aquestes zones de Berga ha estat d’uns 11.000 euros.

Comentaris