Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Gósol inicia l’arranjament del carrer Raval Llaguna, una actuació llargament reivindicada

El carrer Raval Llaguna de Gósol podria està completament arranjat abans d’acabar aquest any. Al menys, aquesta és la previsió de l’Ajuntament, que després que l’empresa a la qual va adjudicar els treballs fa més d’un any fes fallida, va haver de tornar a fer l’adjudicació de les obres. Ara, els treballs d’arranjament ja han començat i si no hi ha cap impediment finalitzaran abans de cap d’any. Es tracta d’una rehabilitació molt reivindicada per part dels veïns, ja que la via estava en molt mal estat.
El projecte inclou tant la pavimentació del carrer, com la millora dels serveis i el clavegueram.
Les obres tenen un pressupost de 220.000 euros, aportats per part de la Generalitat, a través de subvencions, per l’Ajuntament i per les quotes dels veïns.

Comentaris