Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’Ajuntament de Berga vol donar a conèixer els serveis socials a la gent gran

L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Berga i la Diputació de Barcelona han posat en marxa el projecte ‘els serveis socials més a prop’. La intenció és fer arribar a la gent gran les prestacions que poden fer servir, com l’assistència personal o l’ajuda domiciliària, que per les seves condicions personals (viuen soles, tenen algun tipus de dependència o discapacitat) en podrien fer ús.
L’Ajuntament ha elaborat un cens de les persones majors de 80 anys que viuen a Berga. Es calcula que a Berga hi ha unes 400 persones més grans de 80 anys, que no utilitzen els serveis socials. En les properes setmanes, un grup de professionals de la Creu Roja visitaran aquestes persones a casa seva per informar-los dels serveis als quals poden accedir. Alhora es pretén que aquests tècnics detectin els casos de persones en situació de risc o d’especial vulnerabilitat, perquè els Serveis Socials en tinguin constància.

Comentaris