Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’Escola Municipal de Música de Berga prepara una audició de sardanes per celebrar Santa Cecília

Els alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música de Berga interpretaran una audició de sardanes a la plaça Sant Joan de Berga. Serà aquest proper dissabte, dia 17, i és un acte més de celebració de Santa Cecília. Per celebrar la patrona dels músics, que és el dia 22 d’aquest mes, enguany s’ha optat per complementar la festa amb sardanes, a més de la tradicional jornada festiva que es farà el dijous 22.
Es formaran dues cobles: una de professors i una d’alumnes, que interpretaran, cada una, mitja audició de sardanes. La cobla de professors es formarà especialment per l’ocasió, i la d’alumnes, dirigida per Ramon Casafont, ja és una formació estable del centre.
En total participaran en l’actuació unes 25 persones. L’acte començarà a les 6 de la tarda i està organitzat i patrocinat per la colla sardanista Cim d’Estela de Berga.

Comentaris