Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Accident mortal d’un motorista al túnel de Guardiola de Berguedà

Un motociclista va morir ahir a la nit en un xoc frontal contra un turisme, a dins del túnel de la C-16 a Guardiola de Berguedà, a l’eix del Llobregat. El sinistre va passar exactament al kilòmetre 114,8 d’aquesta carretera, poc després de dos quarts d’onze de la nit, segons han informat els Mossos d’Esquadra. La víctima mortal és Carlos VR, de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Terrassa. El passatger davanter del turisme, Julio PT, de 31 anys, també amb nacionalitat espanyola i veí de L’Hospitalet de Llobregat, va resultar ferit.
El trànsit es va haver de tallar des de les onze de la nit fins a tres quarts d’una. Durant aquest temps la policia va desviar els vehicles per l’interior de Guardiola. En les tasques de rescat de les víctimes hi van intervenir quatre dotacions de Bombers.

Comentaris