Fixa t Berguedà

General

Actuació del grup berguedà Sold Out a Berga, aquest divendres

El grup berguedà Sold Out actuarà aquest divendres a la nit, a partir de les 12, al bar musical El Cau. Interpretaran versions de grups com Red Hod Chilli Peppers i també temes propis de la seva maqueta. De fet, el concert d’avui a Berga servirà per presentar la maqueta del grup, que és un aperitiu del seu primer disc. La gravació del CD està prevista per l’estiu que ve. El disc arribarà tres anys després de la formació del grup, que va néixer el 2005 amb el nom de Bonfire. Eren dos guitarres i dues veus i feien versions de Queen, The Beatles, entre d’altres. El mateix any 2005 van participar al CD ‘Branques’ en homenatge a Josep Maria Isanta. Ho van fer amb el tema ‘Divendres’ i va ser a partir d’aquí per la bona acceptació que va tenir, que el grup va créixer amb un baixista i un bateria, i va passar de dir-se Bonfire a dir-se Sold Out. Actualment el grup el formen cinc components, que són Xavi Costa, guitarra solista; David Oriola, guitarra; Roger Canal, baixista; Edgar Manzano, bateria; i el cantant Cristian Garcia.
El concert d’aquesta nit a El Cau és gratuït, i a més, a les primeres persones se’ls regalarà una maqueta, amb tres cançons.
El d’aquesta nit a El Cau és un concert més dels que han anat fent des que es van formar, principalment a Berga i al Berguedà, però també alguna actuació fora de la comarca.
La música és la gran passió d’aquests joves. Els agradaria arribar a ser músics, a guanyar-se la vida en aquest món de la música, de moment però ho compaginen amb estudis i feina.

Comentaris