Fixa t Berguedà

General

Berga engega la campanya comercial de Nadal amb una fira a la Plaça de Sant Pere

L’estrena de la Fira de Nadal de Berga, ahir, va donar el tret de sortida a la campanya comercial de la ciutat, amb l’obertura no només de les parades nadalenques de la fira sinó també de comerços de la ciutat. A la plaça de Sant Pere s’hi van aplegar una desena de parades de productes relacionats amb aquestes festes. S’hi poden trobar productes i elements típics i tradicionals de les festes –flors, alimentació, pessebres– que ja s’acosten. Ahir, festiu,per la plaça de Sant Pere hi van passar centenars de persones, que van visitar el mercat nadalenc.
La regidora de Promoció Econòmica de Berga, Rosa Guitart, en feia una valoració positiva, ahir al vespre, com també l’alcalde, Juli Gendrau, que feia un bon balanç tant des del punt de vista de paradistes com d’ambient, la qual cosa ja els feia pensar en una segona edició, l’any que ve. De moment però, cal esperar, que la jornada d’avui ‘segueixi en la mateixa línia que ahir, dijous, dia de la Constitució’. Avui, divendres, segona i última jornada de la Fira de Nadal de Berga, que es pot visitar durant tot el dia, fins a les 8 del vespre.

Comentaris