Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El Grup de Folk del doctor Estivill actuarà diumenge a Berga

El Grup de Folk, del qual en forma part el Doctor Estivill, actuarà diumenge al Teatre Municipal de Berga, un cop acabat l’acte de lliurament del premi a la Cultura Ciutat de Berga, que començarà a les 10 de la nit.
Eduard Estivill, membre del Grup de Folk, va passar dimecres per Ràdio Berga. El conegut metge, pediatre i neurofisiòleg, dirigeix la unitat d’alteracions del son de l’Institut Dexeus i s’ha destacat en la investigació i divulgació de les teràpies per aprendre a dormir millor. Però de tant en tant, el doctor Estivill deixa la bata i agafa la guitarra, una guitarra que l’ha acompanyat des de finals dels anys 60, quan va viure de primera mà l’eclusió de la música popular nordamericana i en va difondre l’esperit a casa nostra. El Grup de Folk va tenir un important ressò, i 30 anys després, amb un ampli reconeixement per la seva tasca professional, la formació continuar fent recitals. I ara, han tret un nou disc: ‘Què fas Polissó?’ i és un disc en homenatge a Xesco Boix, que també havia format part del Grup de Folk. Un grup que va popularitzar cançons com ‘Ara va de bo’ i ‘Gripau blau’, que també s’interpretaran diumenge a Berga, on es presentaran per primer cop temes d’aquest recopilatori. Cantaran temes en un actuació festiva i partipativa, perquè l’esperit del grup sempre ha estat fer cantar als espectadors.
Una altra novetat és que un dels membres del grup, Jordi Pujol, fa quaranta anys que fa titelles i per tant, ell serà el responsable de l’escenografia, amb la qual cosa no només serà un espectacle musical sinó que hi haurà petites interpretacions dels temes. Cançons amb un rerefons de reivindicació i de sentiment, que al llarg dels anys han tingut molt bona acceptació i que han anat passant de generació en generació. Que pares i fills cantin aquests temes de folk és una satisfacció per al grup.
El doctor Eduard Estivill i els altres components del Grup de Folk actuaran diumenge al Teatre Municipal de Berga, un cop acabat l’acte del lliurament del Premi a la Cultura, que començarà a les 10 de la nit. El Grup de Folk presentarà el seu tercer recopilatori, després que el grup es tornés a trobar després d’uns anys, malgrat per exemple hi falti ja Xesco Boix. Per això aquest disc és un homenatge al desaparegut Xesco Boix.

Comentaris