Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Destrossen peces del pessebre del passeig de la Pau de Berga

El pessebre instal·lat al passeig de la Pau de Berga ha tornat a patir desperfectes a causa dels incívics. La nit de dissabte a diumenge uns brètols van destrossar algunes figures d’aquest pessebre: el nen Jesús va aparèixer destrossat, així com un pastor. L’àngel va desaparèixer i un dels xais van anar a parar dins de l’estany. També van fer malbé la megafonia. Els veïns lamenten que s’hagin tornat a repetir els desperfectes al pessebre, ja que s’acabava de portar a terme la restauració de les peces. Els veïns han tornat a fer visitable el pessebre, però sense la figura del nen Jesús. Ara, esperen trobar alguna solució per evitar que els fets es tornin a repetir.

Comentaris