Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El Berguedà ofereix diverses ofertes per celebrar l’entrada del 2008

Avui és Cap d’Any i pels que vulguin celebrar l’arribada del 2008 fora de casa, el Berguedà ofereix moltes opcions. Festes de Cap d’Any, revetlles o sopars a la carta. Tindran revetlla pròpia Casserres, Castellar de n’Hug, Gironella, Guardiola de Berguedà, La Pobla de Lillet i Sant Julià de Cerdanyola. A més de Navàs i Balsareny. A Berga, enguany, una de les novetats és la revetlla que organitza la discoteca Xocolat, que recentment va obrir portes a l’antic Menfis. Carles Serrano, de Xocolat, assegura que es farà el ple. Per a la discoteca berguedana serà una nit especial, ja que la inauguració encara és recent. A més de la música habitual a Xocolat, també hi haurà cotilló.
També es preveu el ple als restaurants i establiments de turisme rural de la comarca. Segons l’associació Hostaleria I Turisme, l’ocupació durant aquestes vacances és força elevada. Sobretot tindran molta feina, els restaurants que ofereixen menús de Cap d’Any.

Comentaris