Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El concert de Macedònia, amb la berguedana Èlia Macià, tanca el saló infantil Juguem Jugant

El Juguem Jugant, el parc de Nadal de Berga per als nens i nenes amb propostes lúdiques com ara jocs, inflables, tallers, karaoke, ha tancat l’edició d’enguany amb el concert del grup Macedònia. La Maduixa del grup, la berguedana Èlia Macià, va estrenar-se amb aquest concert davant els fans de la seva ciutat. Hi van assistir-hi unes 700 persones, molts nenes i nenes que van rebre amb entusiasme Èlia Macià. Els seus fans fins i tot, van preparar una pancarta amb el lema ‘Maduixa, t’estimem’.
Amb tot, l’Ajuntament fa balanç positiu del Juguem Jugant d’enguany. Hi han passat un bon nombre d’infants i joves i el plat fort, el concert de Macedònia, ha estat un èxit. Tot i així, la regidora de Joventut de Berga, Maribel Iglesias, assegura que per a la propera edició caldrà introduir canvis. Sobretot, més activitats pels més infants més petits i pels majors de 10 anys. De moment, l’Ajuntament està fent la recollida d’informació per estudiar les novetats.
El saló de la infància de Berga, el Juguem Jugant, l’organitza l’Ajuntament al pavelló esportiu, i s’ha convertit en una cita anual de les vacances escolars de Nadal.

Estic amb tu

Comentaris