Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Una trentena de persones participen als cursos d’informàtica de l’Associació de Gent Gran de Borredà

31 persones han participat als cursos d’informàtica per a principiants que l’Associació de Gent Gran de Borredà ha organitzat al llarg d’aquest 2007. La bona acollida que han tingut els cursos i la demanda que encara hi ha fa que l’associació ja prepari un altra curs per després de les festes de Nadal, que es farà en horari de matins. L’objectiu de l’entitat és ampliar el servei i aconseguir incorporar persones de mitjana edat, i també les més grans perquè adquireixin els coneixements bàsics pel que fa a les noves tecnologies.
També es preveu, organitzar nous cursos de pràctiques, dins el projecte Poble Educador, que es duran a terme al recinte de les Escoles, on es podran fer grups més nombrosos que fins ara.

Estic amb tu

Comentaris