Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El guanyador dels 3.000 euros que sortejava l’Associació de Comerciants de Gironella encara es desconeix

El premi de 3.000 euros que sortejava l’Associació de Comerciants de Gironella a través de les butlletes que han repartit una setantena d’establiments als seus clients durant aquestes festes, encara no ha sortit. Fins ara, no hi ha guanyador del gran premi de la campanya, que se sortejava en combinació amb el sorteig de Nen. El número del primer premi de la Rifa dels Reis va ser el 87 657.
Si aquest diumenge, que és el dia que es farà la festa de lliurament de premis, no ha sortit l’afortunat, es tornaran a sortejar els 3.000 euros. Tindran opcions de guanyar-los totes les persones que a partir de les 6 de la tarda vagin al Local del Blat, escenari de la festa de final campanya ‘Gironella Compra i Guanya’. Es repartirà un número a cada un dels assistents i al final de l’acte es farà el sorteig.
A més, es lliuraran els premis, que són vals de compra, a les persones, que han guanyat diners a través del concursos que es van fer per Ràdio Berga durant les festes nadalenques. La campanya, per mitjà dels concursos en aquesta emissora, ha donat un total de 1.980 euros repartits en vuit premis diferents. El més elevat ha estat de 420 euros. També se n’ha donat un de 400, un de 320 euros, un de 180 euros, tres de 200 euros i un de 60.
La festa de lliurament de premis –que són vals per comprar a les botigues de Gironella– es farà aquest proper diumenge, dia 13, a les 6 de la tarda al Local del Blat de Gironella, i hi actuarà el grup Orgue de Gats. Hi haurà pica-pica per a tots els assistents.

Comentaris