Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El rector de Viver i Serrateix, Climent Forner, elabora el calendari del Full Diocesà dels Bisbats de Solsona i Vic

La ninotaire Pilarín Bayés i el poeta i religiós Climent Forner, que és el rector de Viver i Serrateix, han fet conjuntament el calendari anual que cada any publica el Full Diocesà dels Bisbats de Vic i Solsona. Aquest any el calendari ha estat dedicat a la vida de Sant Antoni Maria Claret del qual el passat 23 de desembre es van celebrar els 200 anys del seu naixement. Bayés ha explicat que, amb el calendari, es ‘vol explicar la vida d’un català i un home de l’església d’abast mundial’, per la presència dels claretians a tot el món. Cada any, el Full Diocesà publica un calendari centrat en alguna efemèride o celebració de l’any en curs. Anteriorment s’havien fet calendaris d’aspectes com la missa o la música.

Comentaris